Naše usluge

Usluge

ClipBase efikasna podrška u praćenju medija

SAZNAJ VIŠE
ClipBASE
  ClipBASE

  Media Monitoring

  Praćenje i analiza - monitoring medija je proces praćenja medija u potrazi za informacijama koje pominju određene teme, termine ili imena - tzv. ključne reči. Informacije pronađene u medijima mogu da imaju komercijalnu, poslovnu ili naučnu vrednost.

  Usluge praćenja medija pokrivaju različite izvore: radio, TV, štampu i Internet. Međutim, danas je Internet najvažniji nosilac informacija. To je posebno važno u poslovanju, jer se mnogo poslovnih aktivnosti danas odvija na Internetu. Relevantni podaci prikupljeni praćenjem medija mogu da pruže dragocen uvid u percepciju javnosti vašeg poslovanja, brenda, kompanije, marketinške kampanje, proizvoda, usluge ili konkurencije.

  Što se tiče analize, ClipBASE ima analitičke karakteristike pomoću kojih može da se dobije uvid u naručeni kliping u svakom trenutku.

  ClipBASE

  Web monitoring

  Internet je danas nezaobilazan medij, u prilog tome ide i činjenica da ga i Vi ovog trenutka koristite da bi se upoznali sa onim što mi nudimo i radimo. Svoje veb prezentacije i elektronska izdanja imaju skoro svi štampani mediji, ali ima i onih koji postoje samo kao veb izdanja. Da biste imali uvid šta se objavljuje i u ovoj oblasti nudimo uslugu web clippinga. Sve je isto kao kod standardnog press clippinga, samo što se pretražuju tekstovi i informacije koji se pojavljuju na Internetu. Praćenje objava na Internetu danas je imperativ, jer pretraživači ove sadržaje indeksiraju i čuvaju tako reći večito i pojavljuju se u pretragama kada se najmanje očekuje.

  Internet vesti imaju globalni domet, iako veb lokacija na kojoj su objavljene, možda i nema. Može da se zanemari na vašu vlastitu opasnost.


  • ClipBase   • Analiza Klijenta - ClipBase
    ClipBASE

    Radio i TV monitoring

    Radio i TV kao tradicionalni mediji imaju veliki broj slušalaca i gledalaca, zato našim klijentima nudimo uslugu izrade radio i TV klipinga.

    Usluga praćenja emitovanih medija omogućava vam da budete u toku sa objavama u specijalizovanim emisijama i vestima na televiziji i radiju.

    Radio i TV monitoring predstavlja nezaobilazan alat za profesionalce u odnosima s javnošću, naša usluga praćenja emitovanja vam omogućava da po potrebi reagujete na objavljeni sadržaj. Elektronski mediji imaju veoma veliku gledanost i uticaj na javno mnjenje.