Media monitoring

Izrada Profila

Specijalizovane aplikacije

SAZNAJ VIŠE
ClipBASE
 • Analiza Klijenta - ClipBase
  ClipBASE

  Izrada Profila

  Naš rad započinje profilisanjem. S posebnim razumevanjem determinišemo potrebe naših klijenata kako bismo stvorili snažan realitet ključnih reči oko njihovog poslovanja ili brenda.

  Naš tim profesionalaca obavlja detaljnu i temeljnu pretragu svih publikacija, internet sajtova i emisija u Srbiji. S obzirom da rade ljudi, a ne mašine možete da budete sigurni da nije samo pretraga ključnih reči kriterijum za selektovanje relevantnih objava, ljudi izdvajaju i one koje su indirektno vezane za klijenta. Svakodnevno tražimo relevantne informacije za vas na osnovu vašeg profila za pretragu i ključnih reči kako bismo vam pružili kvalitetan pregled štampe, onlajn i elektronskih medija. Selektovane objave prebacuju se u elektronsku formu, koja ima visoku rezoluciju i kvalitet koji ponekad prevazilazi original.

  Bez obzira da li su nam naše usluge potrebne za jedan dan, mesec ili dugoročni aranžman, rado ćemo udovoljiti svim trajanjima, ako tražite izveštavanje o određenom događaju u medijima ili želite da imate stalni pregled - mi smo tu da vam pomognemo.