Media monitoring

Distribucija

Specijalizovane aplikacije

SAZNAJ VIŠE
ClipBASE
 • Analiza Klijenta - ClipBase
  ClipBASE

  Distribucija saopštenja

  Uz pomoć našeg PR servisa distribuirajte širokom spektru redakcija (dnevne i lokalne novine, časopisi i periodične publikacije, radio stanice, TV kuće sa nacionalnom frekvencijom, kablovske televizije, specijalizovani i informativni web sajtovi i portali, novinske agencije, nezavisne produkcije) svoja saopštenja za javnost.

  Efikasno i bez napora pratite i razvijajte svoje komunikacije.

  Raspolažemo bazom podataka koja se sastoji se od novinara iz novinskih agencija, štampanih, elektronskih i internet medija iz čitave Srbije. Baza podataka uključuje naziv medija, izdanje, lokaciju, ime novinara, adresu e-pošte, broj telefona, teme i mnoge druge parametre.

  Možete da šaljete bilo koju vrstu sadržaja, uključujući tekst, fotografije i video zapise. Saopštenje za medije nosi vaš brend i može da se šalje sa vaše adrese e-pošte.

  Naša ponuda obuhvata:

  1. Pripremu informacija i pratećeg materijala vezanih za vaše poslovne aktivnosti kao i za brendove koje zastupate,
  2. Dostavljanje elektronskom poštom informacija i pratećih materijala novinarima i medijima projektovanom dinamikom,
  3. Organizovanje promocija, susreta sa novinarima i press konferencija, pripremanje press materijala, pozivanje novinara i slanje press materijala,
  4. Praćenje objava u štampanim i elektronskim medijima, medija monitoring – kvantitativnu i kvalitativnu analizu objavljenih tekstova.